Πληροφορίες για τα μεταφορικά:

Όροι Αποστολών

Η παραγωγή του νέου προϊόντος σας, θα ξεκινήσει από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της πληρωμής σας.

O χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 10 έως 15 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

Σε Έβρο και Θεσσαλονίκη παρέχουμε δωρεάν αποστολή έως την είσοδο (πεζοδρόμιο)* της διεύθυνσης που μας δηλώσατε**,με δικό μας φορτηγό ή με συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες.

Σε Αθήνα καθώς και στις πόλεις όλων των νομών της Ελλάδας παρέχουμε δωρεάν αποστολή έως την είσοδο (πεζοδρόμιο)* της διεύθυνσης που μας δηλώσατε**, με συνεργαζόμενες Μεταφορικές Εταιρείες.

Σε πόλεις όλων των νησιών της Ελλάδας παρέχουμε δωρεάν αποστολή έως την είσοδο (πεζοδρόμιο)* της διεύθυνσης που μας δηλώσατε**, από μεταφορική εταιρεία της επιλογή σας

*Αν θέλετε η παράδοση να γίνει στον οροφο σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο για να κανονίσετε την μεταφορά και τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς.

**Αν μένετε εκτός πόλης (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το πρακτορείο της αμέσως κοντινότερης πόλης. Αν όμως παρ’ όλα αυτά, επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το πρακτορείο για να κανονίσετε την φόρτωση και τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς. 

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις ή ζημίες των προϊόντων που παραδίδονται από τις μεταφορικές εταιρείες και των συνεργατών της.