Όροι Εγγύησης, Επιστροφών και Ακυρώσεων

Για να συνηθίσετε το νέο σου στρώμα χρειάζεται χρόνος. Με την αντικατάσταση του στρώματός σας, είναι σύνηθες φαινόμενο να το αισθάνεστε άβολο κατά το πρώτο διάστημα χρήσης. Δώστε, λοιπόν, στο νέο σου στρώμα Siel λίγο χρόνο (2-4 εβδομάδες) να προσαρμοστεί στις καμπύλες του σώματος σας και στη στάση του ύπνου σας. Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το στρώμα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που το παραλάβατε (απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς). Σε αυτή την περίπτωση το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Φροντίστε για την σωστή συσκευασία ώστε το στρώμα να παραληφθεί σε άριστη κατάσταση (χωρίς λεκέδες, φθορές κτλ), ώστε μετά τον ποιοτικό έλεγχο, να μπορούν να σας πιστωθούν τα χρήματα.

Όροι εγγύησης και φροντίδας στρώματος

Η απώλεια ύψους του στρώματός σας έως 2,5εκ από το αρχικό ύψος του δεν θεωρείται ελάττωμα και είναι στα πλαίσια της φυσιολογικής συμπεριφοράς των υλικών. Είναι πολύ σημαντικό, η μέτρηση να γίνει σωστά, ώστε τα αποτελέσματά της να είναι ακριβή. Όπως κάθε νέο προϊόν, έτσι και το στρώμα σας έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά καινούριου, που είναι απόλυτα φυσιολογική, δεν θεωρείται ελάττωμα και θα εξαφανιστεί μετά από λίγες μέρες.

1)Τοποθετήστε το στρώμα σας πάνω σε σωστή βάση. Η λάθος βάση, όπως σομιέ με μεγάλα κενά άνω των 3cm ανάμεσα στα ξύλα ή MDF χωρίς κεντρική στήριξη που λυγίζει, προκαλούν φθορά στο στρώμα, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Αν το στρώμα σας είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το κρεβάτι, δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση. Μπορεί να γίνει, όμως, επιδιόρθωση των διαστάσεων με δική σας επιβάρυνση.

2)Το στρώμα δεν πρέπει να πλένεται και να βρέχεται. Αν το στρώμα σας λερωθεί, αφαιρέστε το κάλυμμα tencel και πλύνετε το στους 30°.

3) Το στρώμα σας απορροφά τη μυρωδιά τού σώματός σας, οπότε χρειάζεται να το αερίζετε τακτικά. Ο αερισμός του χώρου επίσης είναι απαραίτητος. Η μούχλα δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

4) Μη λυγίζετε τα στρώματα με ελατήρια. Τα στρώματα 100% Latex έχουν μεγαλύτερη ευλυγισία κατά την μεταφορά τους. Να θυμάσαι πάντα ότι, για να ισχύσει η εγγύηση, πρέπει να ακολουθείς με συνέπεια τις οδηγίες σωστής χρήσης.

5). Μην ακουμπάς πολύ βαριά αντικείμενα, µη χοροπηδάς (τραμπολίνο), µην στέκεσαι όρθιος πάνω στο στρώμα, υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί μόνιμη ζημιά, που δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

6) Η εγγύηση των στρωμάτων είναι 5 ετών και διαμορφώνεται κλιμακωτά ως εξής: 0-2 έτη 100%, 2-3 έτη 30% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής, 3-4 έτη 50% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής, 4-5 έτη 70% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής. Στα μαξιλάρια και προστατευτικά στρώματος δεν ισχύει η παραπάνω εγγύηση.

  • Η εγγύηση καλύπτει τα κατασκευαστικά σφάλματα του στρώματος ή την αστοχία υλικού.
  • Η εγγύηση δεν καλύπτει αλλαγές ανάλογα με την άνεση του στρώματος που έχετε επιλέξει και τις προσωπικές προτιμήσεις (πχ. πιο μαλακό, πιο σκληρό) ή λάθη στην επιλογή διάστασης για τις οποίες ευθύνεται ο πελάτης.

Το κόστος της επισκευής θα επιβαρύνει την εταιρεία, σύμφωνα με την ανωτέρω ανάλυση συμμετοχής στην αξία επισκευής. Αν το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση, τότε το κόστος της επισκευής του και της μεταφοράς του θα επιβαρύνει τον πελάτη. Εφόσον θεωρηθεί απαραίτητο πως το στρώμα χρειάζεται να μεταφερθεί στην εταιρεία, είναι απαραίτητο, το στρώμα που αποστέλλεται για επισκευή να τοποθετείται σε προστατευτική συσκευασία που το καλύπτει πλήρως, ώστε να το προστατεύει από πιθανά λερώματα και υγρασία. Tο κόστος μεταφοράς κατά την επιστροφή επιβαρύνει σε κάθε περίπτωση τον πελάτη. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη αν το στρώμα λερωθεί ή φθαρεί κατά τη μεταφορά. Το πολύ λερωμένο στρώμα, χάνει την εγγύηση του. Εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση, θα επιδιορθωθεί ή θα αντικατασταθεί αν το στρώμα σου κριθεί ότι δεν επιδέχεται επιδιόρθωση και θα αποσταλεί με δική μας χρέωση στην διεύθυνση αρχικής παράδοσης. Εάν κατά τον έλεγχο του προϊόντος, παρατηρηθεί ότι δεν υπάρχει ελάττωμα, ή ότι το ελάττωμα οφείλεται είτε σε κακή χρήση του προϊόντος, είτε σε κακή κατάσταση της βάσης (βλέπε 1), το στρώμα δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Αν επιθυμείτε επιδιόρθωση του υπάρχοντας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις χρεώσεις. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορά από κάψιμο (τσιγάρο, σίδερο κτλ.), κακή χρήση ή δυσλειτουργία θερμικής κουβέρτας καθώς και σκίσιμο του υφάσματος από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Δεν καλύπτει επίσης στρώμα στο οποίο έχουν δημιουργηθεί λεκέδες μούχλας, οι οποίες προκαλούνται κυρίως από υγρασία του περιβάλλοντος χώρου.

Δεκτές επιστροφές:

Σε στρώματα και ανωστρώματα  των παρακάτω διαστάσεων.
70×140, 60×120, 80×200, 90×200, 100×200, 120×200, 150×200, 160×200 εκατοστά.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές:

1) Σε Μαξιλάρια, Προστατευτικά
2) Σε στρώματα ειδικών διαστάσεων. Ειδικές διαστάσεις λογίζονται όλες οι διαστάσεις εκτός των προαναφερόμενων.

 

Δεκτές ακυρώσεις

Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει εντός της ίδιας μέρας. Από την στιγμή που γίνει επιβεβαίωση και προχωρήσει η παραγγελία στην κατασκευή της δεν γίνεται να ακυρωθεί.