ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

-Τι πρέπει να προσέξω στην επιλογή ενός στρώματος ;

 Θα πρέπει να επιλέξουμε ένα στρώμα που να στηρίζει σωστά τις καμπύλες του σώματος μας, επομένως δίνουμε βαρύτητα στην ελαστικότητα του στρώματος σε σχέση με το βάρος μας. Βασική προϋπόθεση στην επιλογή ενός στρώματος είναι να γνωρίζουμε και να μπορούμε να ελέγξουμε τα υλικά που το αποτελούν. Επίσης προτέρημα ενός στρώματος είναι να μπορεί το κάλυμμα του να πλυθεί και να καθαριστεί άμεσα, τη στιγμή που θα δημιουργηθεί κάποιος λεκές.

-Γιατί στη SiEL dreams το διπλό στρώμα εσωτερικά αποτελείται από δυο μονά στρώματα;

Μ΄ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ευκολότερη μεταφορά του στρώματος. Μεταφέρουμε έναν όγκο που μπορεί να χωρέσει και σε ασανσέρ.  Και το βασικότερο, η αυτονομία που μας παρέχει στον ύπνο. Τα στρώματα της SiEL dreams αγκαλιάζουν το σώμα και προσαρμόζονται στις καμπύλες του. Επομένως όταν το διπλό στρώμα είναι εσωτερικά  χωρισμένο στα δυο, οι κινήσεις του ενός δεν επηρεάζουν τον ύπνο του άλλου.

-Γιατί να προχωρήσω στην αγορά ενός ανωστρώματος;

Το στρώμα είναι αυτό που θα στηρίξει την σπονδυλική στήλη και θα ξεκουράσει σωστά το σώμα. Το ανώστρωμα θα βοηθήσει και τα πιο ελαφριά μέρη του σώματος ,τα άκρα, να βρουν υποστήριξη. Επίσης μπορεί να βελτιώσει ένα σκληρό, μη ελαστικό,  στρώμα.

-Τι μας προσφέρει το πουπουλένιο ανώστρωμα;

Το πουπουλένιο ανώστρωμα είναι αυτό που θα απογειώσει τον ύπνο μας. Θα νιώσουμε πως κοιμόμαστε πάνω σε σύννεφο. Τοποθετήστε το ως δεύτερο ανώστρωμα για καλύτερο αποτέλεσμα. Βοηθάει  ακόμη και τα δάχτυλα να βρουν υποστήριξη .Η απόλυτη απόλαυση του ύπνου!